Gambir_Emas_Merdeka_Sale_Bermula_210817_050917
Jualan Hari Kemerdekaan Gambir.My
August 20, 2017
Gambir Emas Ginseng Baharu
Produk Baharu Gambir Emas dengan Ekstrak Ginseng
October 26, 2017

Ucapan Selamat Hari Kemerdekaan dan Selamat Hari Raya Aidiladha 2017 daripada Gambir.My

Selamat Menyambut Hari Kemerdekaan Negara Malaysia yang ke-60 dan Selamat Menyambut Hari Raya Aidiladha 1438H.
Pada era globalisasi ini, dikala kita sedang meraikan kemenangan kita dalam cara Sukan Sea yg ke-29 secara tidak sedar kita telah hampir dengan hari ulang tahun kemerdekaan tanah air kita Malaysia yang ke-60. Sambutan pada tahun ini amat meriah tambahan lagi dengan kemenangan kita di tempat pertama dalam sukan Sea ini. Dalam masa yang sama juga, kita juga diambang Hari Raya Aidiladha. Oleh itu ramai yang mengambil peluang ini untuk bercuti dikampung halaman dek kerana cuti yang panjang.
Disini kami, gambir.my ingin menyatakan bahawa kami ada mengadakan program dropship kepada abang-abang kakak-kakak yang diluar sana yang ingin memulakan perniagaan atau kepada yang baru hendak belajar berniaga. Proram kami ini mudah sahaja dan tidak perlu menggunakan modal anda sebaliknya anda mampu untuk menghasilkan pulangan yang cukup lumayan. Anda hanya perlu mendaftar program dropship anda dengan kami. Itu sahaja yang anda perlu lakukan. Barang jualan juga anda tidak perlu simpan dan tidak perlu untuk anda mengeposkan barang. Kami akan membuat semua itu untuk anda. Dalam sistem ini anda tidak akan rugi. Bertindaklah sekarang dengan mendaftar ke program ini jika anda mahu kaya cepat! Kami dari gambir.my mengalu-alukan penyertaan ke program Dropship ini.
Kepada pengguna jalan raya diluar sana yang sedang sibuk mengadakan persiapan untuk pulang ke kampung halaman, berhati-hatilah semasa memandu dan janganlah tergesa-gesa dan patuhilah undang-undang jalan raya. Ingatlah bahawa orang yang tersayang sedang menanti kita dengan senyuman dikampung, janganlah kita menggantikan senyuman itu dengan kesedihan dan tangisan.
Kepada para-para suami dan lelaki diluar sana yang ingin membeli gambir emas secara terus, anda boleh layari website kami di www.gambir.my dan dapatkan nombor telefon ejen di seluruh malaysia. Jangan lupa kepada pelanggan setia kami di gambir.my, kami juga ada mengadakan promosi sempena kemerdekaan negara kita ini. Pelbagai hadiah percuma menanti anda. Promosi ini juga boleh didapati melalui pembelian secara terus di sekitar Kuala Terengganu dan Marang dan juga pembelian secara atas talian.
Sebagai penutup wacana, kami dari gambir.my ingin mengucapkan Selamat Menyambut Hari Kemerdekaan Negara Malaysia. Kami juga ingin mengucapakan Selamat Menyambut Hari Raya Aidiladha 2017 masihi bersamaan 1438H kepada semua pengguna gambir emas diluar sana dan kepada seluruh rakyat Malaysia.